suomeksi

Radikaali rehellisyys

Haluatko lisää rakkautta, läheisyyttä ja paremmaan yhteyden elämäsi tärkeisiin ihmisiin?

Haluatko luopua jännittämisestä, pelosta ja hyväksynnän hakemisesta?

Haluatko elää tässä hetkessä ja olla onnellinen?

Haluatko oppia käyttämään vihaa ja konflikteja luovasti oppisen välineenä ja yhteyden lisääjänä?

 

Ehkä meillä on jotain yhteistä!

 

Olen Pohjoismaiden ainoa sertifioitu Radikaali rehellisyys kouluttaja, Ihminen tavattavissa -mentor ja eroseminaari-ohjaaja. Olen myös äiti, ystävä, kumppani ja ikuinen elämän opiskelija ja ihmettelijä.

Radikaali rehellisyys – totuus vapauttaa

 

Tervetuloa Radikaali rehellisyys -työpajoihin, retriitteihin, iltoihin ja yksilövalmennukseen!

 

Kevään viimeiset Radikaali rehellisyys -illat ovat Helsingissä 16.5. kello 17.30–19.30 (täynnä) ja 25.5. kello 16.00–18.00. Syksyllä tulossa lisää iltoja, voit jo nyt ilmoittaa kiinnostuksestasi osoitteeseen info@tuuliasyvanen.com.

 

Seuraava suomenkielinen viikonlopun mittainen työpaja on 22.9.–24.9. Helsingissä, perjantai-illasta sunnuntaihin .

 

Järjestän säännöllisesti Radikaali rehellisyys -retriittejä Oriveden kauniissa metsä- ja järvimaisemissa englanniksi: kesäretriitti pidetään 9.–14. elokuuta, syysretriitti 1.–4. lokakuuta ja kesäretriitti jälleen kesällä 2018. Tulossa on myös ensi englanninkielinen retriitti pariskunnille. Retriitit ovat myyty loppuun joka kerta, joten varaathan paikkasi nopeasti! Lisätietoja workshop-sivulta.

Tarjoan myös yksilö- ja parivalmennusta radikaalin rehellisyyden työkaluilla.

 

Olet tervetullut mukaan “Radikaali rehellisyys Suomi” facebook-ryhmään.

Lue lisää myös sivulta www.radicalhonesty.com.

 

Ihminen tavattavissa mentorointi – hyväksyvää läsnäoloa

 

Haluatko kuuntelijan, kuulijan ja rinnallakulkijan? Mentoroinnista voi saada tukea erilaisiin

elämäntilanteisiin. Vastaanotolle voi tulla kuka tahansa omasta kasvustaan ja elämänsä syventämisestä kiinnostunut ihminen. Tukea voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.

 

Ihminen tavattavissa –mentor on rinnalla kulkija, joka tukee toista ihmistä hyväksyvän läsnäolonsa avulla, kuunnellen ja opastaen. Pitkäkestoisen koulutuksen avulla olen tutustunut syvällisesti ihmisenä olemiseen, itseeni ja omaan varjooni. Voit tulla luokseni juuri sellaisena kuin olet ja kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia. Voit tavata minua vaikka vain muutaman kerran tai työskennellä kanssani pidempään.

 

Otan vastaan asiakkaita viihtyisissä tiloissa Helsingin Kampissa.

 

Lue lisää facebook-sivuiltani.

Suomalainen eroseminaari – vertaistukea erokriisiin

 

Vedän 11 viikon eroryhmiä Bruce Fisherin menetelmään perustuen. Eroseminaari on tutustumismatka omaan itseen; omiin pelkoihin, haluihin, haaveisiin, vihaan ja suruun. Kokemus tuottaa myös koko joukon uusia ystäviä, tavalla tai toisella saman kokeneita mielenkiintoisia naisia ja miehiä tarinoineen, joiden näkökulma valottaa omaa kokemustasi uudelta kantilta.

Suomalainen eroseminaari on luotettava, vakiintunut eroauttamisen menetelmä, jonka kokemukset ovat olleet kaikkialla erinomaisia. Eronneet eivät ryhmän avulla ainoastaan selviydy erokriisistään, vaan he oppivat itsestään ja kokoavat arvokkaita välineitä loppuelämän varalle.

 

Tällä hetkellä vedän eroryhmää Kampissa ja seuraava ryhmäni alkaa syksyllä Helsingin keskustassa. Teen myös terapeuttista yksilötyötä erokriisissä olevien kanssa.

 

Lue lisää eroseminaari

tai www.suomalaineneroseminaari.fi