suomeksi

Radikaali rehellisyys

Haluatko lisää rakkautta, läheisyyttä ja paremmaan yhteyden elämäsi tärkeisiin ihmisiin?

Haluatko luopua jännittämisestä, pelosta ja hyväksynnän hakemisesta?

Haluatko elää tässä hetkessä ja olla onnellinen?

Haluatko oppia käyttämään vihaa ja konflikteja luovasti oppisen välineenä ja yhteyden lisääjänä?

 

Ehkä meillä on jotain yhteistä!

 

Olen Pohjoismaiden ainoa sertifioitu Radikaali rehellisyys kouluttaja, Ihminen tavattavissa -mentor ja eroseminaari-ohjaaja. Olen myös äiti, ystävä, kumppani ja ikuinen elämän opiskelija ja ihmettelijä.

Radikaali rehellisyys – totuus vapauttaa

 

Tervetuloa Radikaali rehellisyys -työpajoihin, retriitteihin, iltoihin ja yksilövalmennukseen!

 

Seuraava suomenkielinen viikonlopun mittainen työpaja on 2.3.–4.3. Helsingissä, perjantai-illasta sunnuntaihin. Suomenkielisiä viikonloppukursseja pidän tällä hetkellä kaksi kertaa vuodessa. Viikonlopun aikana teemme yksilö-, pari- ja ryhmäharjoituksia ja tyhjä tuoli -työskentelyä. Lisäksi jaamme vaikeitakin asioita, keskustelemme ja kuuntelemme opetusta, se on tosin varsin pienessä osassa ja pääpaino on kokemuksellisuudella.

 

Järjestämme englanninkielisiä Radikaali rehellisyys -retriittejä Oriveden kauniissa metsä- ja järvimaisemissa: pariretriitti toukokuussa, kesäretriitti jälleen heinäkuussa ja aiemmin kursseilla olleille Jatkoretriitti elokuussa 2018. Tulossa on englanninkielinen retriitti pariskunnille . Retriitteihin sisältyy majoitus, ruoka ja päivittäinen sauna. Jokaisella retriitillä on 2-3 vetäjää ja niihin mahtuu mukaan korkeintaan 16 osallistujaa, osaan vähemmän. Retriitit ovat yleensä loppuunmyytyjä, joten varaathan paikkasi ajoissa.

 

Lisätietoja saat workshop-sivulta.

Tule tutustumaan - Kaikille avoimet illat

Pidämme muutaman kerran vuodessa kaikille avoimia Radikaali rehellisyys -iltoja Helsingin keskustassa. Seuraava Radikaali rehellisyys -ilta on Helsingissä 3. tammikuuta kello 17.30-20.00. Mukaan mahtuu vielä muutama osallistuja. Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi tulevia iltoja kohtaan sähköpostitse ja lähetämme sinulle infoa tulevista tapahtumista. Laita viestiä osoitteeseen info@tuuliasyvanen.com.

 

Vakituinen radikaali rehellisyys -ryhmä

 

Syksyn suositun Radikaali rehellisyys -ryhmän innoittamana myös keväällä kokoontuu säännöllisesti Radikaali rehellisyys -ryhmä. Ryhmä aloittaa 24.1. ja kokoonnumme samalla porukalla toukokuun lopuun asti, joten voimme mennä syvemmälle, ilmaista itseämme ja jakaa luottamuksellisessa ja tutussa porukassa. Mikäli et pääse mukaan tammikuussa, varaa ajoissa paikkasi seuraavaan ryhmään elokuussa 2018.

 

Tarjoan myös yksilö- ja parivalmennusta radikaalin rehellisyyden työkaluilla. Otan vastaan asiakkaita suomeksi ja englanniksi Helsingin keskustassa Rikhardinkadulla, työhuoneessani Vantaan Korsossa sekä skypen välityksellä.

 

Olet myös lämpimästi tervetullut mukaan Radikaali rehellisyys Suomi facebook-ryhmään

 

Lue lisää Radikaalista rehellisyydestä englanninkieliseltä sivulta www.radicalhonesty.com.

Lue Liisan blogi radikaali rehellisyys -kurssilta

Maijun blogi Radikaali rehellisyys -ryhmästä

Lue Helsingin Sanomien artikkeli minusta

 

UUTISKIRJE

 

Lähetämme kerran kuukaudessa uutiskirjeen, jossa kerron omista kokemuksistä radikaalin rehellisyyden harjoittajana, jaan omista onnistumisista ja siitä, miten lahjakkaasti osaan mokata ja soimata itseäni myös. Toisinaan kirjeessä on käytännön harjoituksia ja vinkkejä. Uutiskirjeen lopussa on aina lista tulevista illoista, kursseista ja muista tapahtumista. Voit tilata kirjeen osoitteesta info@tuuliasyvanen.com.

Ihminen tavattavissa mentorointi – hyväksyvää läsnäoloa

 

Haluatko kuuntelijan, kuulijan ja rinnallakulkijan? Mentoroinnista voi saada tukea erilaisiin

elämäntilanteisiin. Vastaanotolle voi tulla kuka tahansa omasta kasvustaan ja elämänsä syventämisestä kiinnostunut ihminen. Tukea voi hakea esimerkiksi ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin, työuupumuksesta toipumiseen, vanhemmuuteen, tunne-elämän haasteisiin tai oman elämän suunnan tarkistamiseen.

Ihminen tavattavissa –mentor on rinnalla kulkija, joka tukee toista ihmistä hyväksyvän läsnäolonsa avulla, kuunnellen ja opastaen. Pitkäkestoisen koulutuksen avulla olen tutustunut syvällisesti ihmisenä olemiseen, itseeni ja omaan varjooni. Voit tulla luokseni juuri sellaisena kuin olet ja kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia. Voit tavata minua vaikka vain muutaman kerran tai työskennellä kanssani pidempään.

Otan vastaan asiakkaita viihtyisissä tiloissa Helsingin Rikhardinkadulla, Vantaan Korsossa ja Skypen kautta.

 

Lue lisää facebook-sivuiltani.

Suomalainen eroseminaari – vertaistukea erokriisiin

 

Vedän 11 kerran eroryhmiä Bruce Fisherin menetelmään perustuen. Eroseminaari on tutustumismatka omaan itseen; omiin pelkoihin, haluihin, haaveisiin, vihaan ja suruun. Kokemus tuottaa myös koko joukon uusia ystäviä, tavalla tai toisella saman kokeneita mielenkiintoisia naisia ja miehiä tarinoineen, joiden näkökulma valottaa omaa kokemustasi uudelta kantilta.

 

Suomalainen eroseminaari on luotettava, vakiintunut eroauttamisen menetelmä, jonka kokemukset ovat olleet kaikkialla erinomaisia. Eronneet eivät ryhmän avulla ainoastaan selviydy erokriisistään, vaan he oppivat itsestään ja kokoavat arvokkaita välineitä loppuelämän varalle.

 

Seuraava ryhmäni alkaa tammikuun alussa. Se kokoontuu torstaisin 4.1. alken Helsingin ydiskeskustassa Rikhardinkadulla. Syksyn ryhmäni alkaa elokuussa 2018. Teen myös terapeuttista yksilötyötä erokriisissä olevien kanssa.

 

Lue lisää eroseminaari

tai www.suomalaineneroseminaari.fi